palju meist on üles kasvanud nende käsitsi ümberkirjutet retseptide taustal. et Mari kook ja Jüri moos. tänapäeval on joonelised kaustikud virtuaalsed. aga see retsept on tulnud läbi minu ema sõbranna, sel suvel, mittevirtuaalselt. kurgiuputust ju tuleb ikka ette. ja see on päris hea lahendus. ilmselt ka juba vana ja korduvalt kasutet, aga kirja võib ikka panna. siia sobib rakendada ka pikki kurke.
kiired kurgid
kurke, vastavalt vajadusele, selles purgis on u poolteist pikka kurki, viilutatuna
soola-suhkrut, suhkrut rohkem, u 2:1
sorts äädikat
hakitud tilli
viiluta kurgid, haki till. sega miskis õõnsas anumas soola ja suhkruga läbi. oota, kui tekib vedelik. oodata ei tule kaua. lisa sorts äädikat ja timmi maitsed paika. pane purki ja tarbi paari päeva jooksul.
No comments:
Post a Comment